Over EECONN

EECONN is een merk van 2E Interconnection, al vijftien jaar een van de meest toonaangevende kabelleveranciers van Nederland. We ontwikkelen, produceren en leveren alle soorten en maten kabels: zowel standaardkabels als op maat gemaakte kabels.

Een selectie van onze standaardkabels hebben we ondergebracht bij ons eigen merk EECONN. Het gaat onder meer om installatiekabels, patchkabels, VGA-kabels en audiokabels. Een serie aanverwante producten – van patchpanelen tot en met keystone jacks – maakt het pakket compleet.

Zonder groothandel

U bestelt deze producten rechtstreeks bij ons, dus zonder tussenkomst van de groothandel. Daardoor zijn we aanzienlijk goedkoper dan andere A-merken. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse klantspecifieke oplossingen, zoals kabelmanagement en stockrotatie.

Gecertificeerd

We produceren de EECONN-producten conform de strengste kwaliteitseisen. Bovendien worden ze altijd op het hoogst mogelijke niveau gecertificeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de CPR EN50575 normering, die sinds 1 juli 2017 verplicht is.

Onze webshop: De Kabelexpert

U kunt de EECONN-producten bestellen via de webshop van 2E Interconnection: De Kabelexpert. Hier vindt u ook informatie over de producten, evenals diverse datasheets. Een team van specialisten zorgt voor kundige begeleiding en advies.

Meer informatie over 2E Interconnection vindt u hier.
U kunt ook direct contact opnemen met onze collega’s:

0412 658 030
sales@2e-interconnection.com