Over EECONN

EECONN is een merk van 2E Interconnection, al meer dan twintig jaar een van de meest toonaangevende kabelleveranciers van Nederland. We ontwikkelen, produceren en leveren alle soorten en maten kabels: zowel standaardkabels als op maat gemaakte kabels.

Een selectie van onze standaardkabels hebben we ondergebracht bij ons eigen merk EECONN. Het gaat onder meer om installatiekabels, patchkabels, VGA-kabels en audiokabels. Een serie aanverwante producten – van patchpanelen tot en met keystone jacks – maakt het pakket compleet.

Zonder groothandel

U bestelt deze producten rechtstreeks bij ons, dus zonder tussenkomst van de groothandel. Daardoor zijn we aanzienlijk goedkoper dan andere A-merken. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse klantspecifieke oplossingen, zoals kabelmanagement en stockrotatie.

Gecertificeerd

We produceren de EECONN-producten conform de strengste kwaliteitseisen. Bovendien worden ze altijd op het hoogst mogelijke niveau gecertificeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de CPR EN50575 normering, die sinds 1 juli 2017 verplicht is.

Onze webshop: De Kabelexpert

U kunt de EECONN-producten bestellen via de webshop van 2E Interconnection: De Kabelexpert. Hier vindt u ook informatie over de producten, evenals diverse datasheets. Een team van specialisten zorgt voor kundige begeleiding en advies.

Meer informatie over 2E Interconnection vindt u hier.
U kunt ook direct contact opnemen met onze collega’s:

0412 658 030
sales@2e-interconnection.com