“De prijs is uitstekend, de samenwerking nog beter”

Het zijn drukke tijden voor e-installateurs. Dat betekent dat er veel van hen gevraagd wordt: qua productiviteit, maar ook ten aanzien van kwaliteit en dienstverlening. Raaxo Electrotechnique koos daarom voor EECONN van 2E Interconnection.

“We hebben inderdaad de luxe van een mooi gevuld portfolio. Opdrachtgevers geven aan dat het niveau van onze dienstverlening daarbij een belangrijke rol speelt. De markt is namelijk hard aan het veranderen. Het gaat in dit segment steeds minder om ‘meters maken’ en steeds meer om betrouwbaarheid.”

Aan het woord is Martijn van de Wetering, eigenaar van Raaxo Electrotechnique uit Oss. Zijn onwrikbare geloof in kwaliteit heeft voor een mooie groei van zijn bedrijf gezorgd. Als geen ander zet hij zijn klant centraal en met minder dan een 9 neemt hij geen genoegen. Niet voor niets was hij genomineerd voor de titel ‘Veelbelovend ondernemer’.

Persoonlijke benadering

“Bij al onze keuzes staat kwaliteit voorop, ook als het gaat om toeleveranciers. Daarom was ik aangenaam verrast toen 2E Interconnection me benaderde over EECONN. We hadden direct een klik. Het hoge kennisniveau speelde daarbij een belangrijke rol, maar nog belangrijker vond ik de persoonlijke benadering.”

Martijn was niet op zoek naar een nieuwe leverancier, maar de eerste contacten over EECONN maakten hem nieuwsgierig. “Daarom heb ik wat proeforders geplaatst. Toen die naar volle tevredenheid waren verlopen, heb ik een grotere order geplaatst: 15.000 meter aan Cat6 kabel, keystone jacks, patchpanelen, rangeerpanelen en een serverkast.”

Prijs én samenwerking

Prijs speelde daarbij eveneens een rol, zo wil Martijn wel toegeven. “Natuurlijk is de prijs belangrijk. Maar… pas als de kwaliteit van het product én het niveau van de dienstverlening ook een 9 zijn. Dat is bij EECONN zeker het geval: de prijs is uitstekend, de samenwerking nog beter. En zeg nou zelf: als je bij zo’n hoge kwaliteit 10% goedkoper bent, dan is de beslissing toch snel genomen?”


Bestel direct
bij De Kabelexpert